Boot & Vis Tochten in Zweden

Visgids met boot & boot touren op de meren Bolmen en Vättern in Zweden. 

De boot zal van 28 april tot 30 september 2024 voor anker liggen op het Bolmen meer. Van oktober 2024 tot maart 2025 ben ik gestationeerd op het Vättern meer. Meerdaagse visreizen kunnen worden geregeld met transport naar gewenste locaties. In mei is er een mogelijkheid voor vissen in de Baltische Zee, gericht op zalm en kabeljauw. Tijdens deze periode zal de boot ongeveer 10 dagen in Ronneby zijn, naar verwachting van 10 tot 20 mei. Voor meer details over de plannen tijdens de mei maand, neem gerust contact met me op.

*** Er zijn nog plekken vrij voor baltische zalm vissen *** 

Fishing charter the Jeanneau merry fisher 795

Telefonische openingstijden:
Ma-Za: 09:00 - 17:00
Zo: 11:00 - 17:00

Buiten deze uren:
E-mail: [email protected]

Of vul het contactformulier in.


Welkom

 Van beginnende tot ervaren vissers, van bootliefhebbers tot reizigers die betoverd zijn door de schoonheid van de Zweedse meren, mijn tochten zijn voor iedereen.

Vissen met gids

Met meer dan 20 jaar lokale vis ervaring leid ik je naar de beste plekken op de meren Bolmen en Vättern. Het is mogelijk om voor meerdaagse visrijzen een tranport te boeken, b.v. voor vissen op de baltische zee.

✅ Deskundige begeleiding: Profiteer van mijn kennis als ervaren visgids.

✅ Topuitrusting: Mijn boot is volledig uitgerust met de nieuwste elektronica, downriggers, hengels en alle essentiële uitrusting die nodig is voor vissen op groot water. Mijn boot is geschikt voor verschillende weersomstandigheden.

✅ Ruimte voor iedereen: Neem je vrienden en familie mee! De boot biedt comfortabel plaats aan maximaal 6 personen.

Our Charter Boat

Boot Touren

Duik in het hart van de natuur met mijn boottochten. Ervaar de aantrekkingskracht van het open water als nooit tevoren!

 • Dompel jezelf onder in ongerepte landschappen en aanschouw de schoonheid van de natuur.


 • Spot vogels en dieren in hun natuurlijke habitat.


 • Leer meer over het verleden van de regio.


Of je nu een vogelliefhebber bent, een natuurfanaat of iemand die op zoek is naar een dagje op het water, mijn touren zijn op maat gemaakt voor jou.

Neem contact op voor reserveringen en om je persoonlijke tour samen te stellen.

The interiour of main boat

Water Taxi Service

 • Met de boot naar een restaurant of winkelen langs een van de meren? Vraag om meer informatie. 
 • Reis in stijl over het water.
 • Comfortable vervoer over het water naar jou ideale locatie. 


Boek vervoer over het water vandaag en vraag om meer informatie. 

Informatie over de boot

Created with Sketch.

 

Jeanneau Merry Fisher 795 Pilot House, aangedreven door een Suzuki 200 PK buitenboordmotor. Deze volledig uitgeruste boot is ontworpen om verschillende weersomstandigheden aan te kunnen, terwijl jouw veiligheid en comfort voorop staan. De nieuwste elektronica aan boord verrijken je reis, wat zorgt voor een soepele en aangename ervaring.

Verder zijn er voorzieningen zoals een toilet, een koelkast en een kleine keuken voor het maken van koffie, thee en soep. Of je nu geniet van een warm drankje of een snelle snack, deze boot heeft alles wat je nodig hebt.

Voor de koudere dagen tijdens de herfst, winter en het vroege voorjaar is er een verwarmingssysteem aan boord om de temperatuur comfortabel en warm te houden. 

Mijn kwaliteiten 

Created with Sketch.

Ervaring: Met jarenlange ervaring als visgids en boottochtoperator in Zweden kan ik de service leveren die u vraagt. Uw veiligheid en plezier zijn mijn hoogste prioriteiten.

 • Professionele Schipper: Ik bezit een 'fartygsbefäl klass 8'-licentie. (Zweedse commerciële scheepvaartvergunning) Die is vereist om commercieel te opereren op de Zweedse wateren binnen de basislijn.
 • Comfort en Gemak: Mijn boot is goed onderhouden, comfortabel en uitgerust met moderne voorzieningen om een soepele en aangename rit te garanderen.
 • Verzekering: Passagiers aan boord zijn verzekerd in geval van nood.
 • Gepersonaliseerde Ervaringen: Ik begrijp dat elke gast uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte tours aan die aansluiten bij uw specifieke voorkeuren en vereisten.

Prijzen

Created with Sketch.

Gasten mogen maximaal zes personen meenemen voor een visreis. Let op: onze prijzen worden berekend voor de geselecteerde service als geheel, ongeacht het aantal deelnemers, tot een maximum van zes gasten.

Begeleid Vissen Bolmen

4 Uur Vistrip:
Groepsgrootte: 1-6 Gasten
Prijs: 3500 SEK (ongeveer 295 Euro)

6+ Uur Vistrip (aanbevolen):
Groepsgrootte: 1-6 Gasten
Prijs: 4250 SEK (ongeveer 350 Euro)

Boot tour 2-4 Uur:

Groepsgrootte: 1-8 Gasten
Startprijs (2 uur tour): 2500 SEK (ongeveer 215 Euro)

Begeleid Vissen Vättern

ZOMERAANBIEDING 2023
6+ Uur Vistrip:
Groepsgrootte: 1-6 Gasten
Prijs: 4650 SEK (ongeveer 390 Euro)

Betaling

Created with Sketch.

Welkom bij onze betaalopties! Wij bieden een naadloze betaalervaring voor uw gemak. U kunt betalen met verschillende methoden, waaronder creditcards en betaalpassen, elektronische betalingen en facturen voor zakelijke klanten. Daarnaast accepteren we voor degenen die contante transacties prefereren, zowel Euro's als Zweedse Kronen. Kies de methode die het beste bij u past, en wij zorgen voor een soepel en probleemloos betalingsproces. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen!

Beleid

Created with Sketch.

Boekingskosten en Annuleringsbeleid

Welkom op onze website! We zijn verheugd dat u ons overweegt voor uw aanstaande visavonturen en vakanties. We zijn toegewijd om u een uitzonderlijke ervaring te bieden en willen ervoor zorgen dat u een duidelijk begrip heeft van onze boekingskosten en annuleringsbeleid.

Boekingskosten:

Onze boekingskosten zijn bedoeld om de administratieve en operationele kosten te dekken die gepaard gaan met het regelen en beheren van uw reserveringen. We zijn verheugd u te informeren dat er voor eendaagse visreizen geen boekingskosten zijn. We geloven in het zo toegankelijk en eenvoudig mogelijk maken van uw eendaagse reizen.

Meerdaagse visreizen en vakanties:

Voor meerdaagse visreizen en vakanties geldt een nominale boekingskosten (10%). Deze kosten dragen bij aan de zorgvuldige planning en coördinatie die nodig zijn voor langere excursies, zodat elk detail wordt verzorgd om uw ervaring echt onvergetelijk te maken.

Annuleringsbeleid:

We begrijpen dat plannen kunnen veranderen en ons annuleringsbeleid is ontworpen om zo flexibel mogelijk te zijn, met respect voor de middelen en inspanningen die gaan naar het plannen van uw reizen. Natuurlijk gelden er voor alle situaties flexibele omstandigheden en wordt er per geval gekeken wat nodig is, als het weer veranderd gebeurt dit buiten uw kunnen om en worden er in regel geen kosten in rekenening gebracht. 

Flexibele annulering: 

U heeft de flexibiliteit om uw reservering voor meerdaagse visreizen en vakanties tot 24 uur voor de geplande starttijd te annuleren met volledige terugbetaling. Dit geeft u de kans om uw plannen aan te passen zonder kosten te maken.

Annulering binnen 24 uur: 

Als u uw reservering binnen 24 uur voor de geplande starttijd moet annuleren, kan een annuleringskosten gelijk aan een percentage (*10%) van de totale boekingskosten van toepassing zijn. Deze kosten helpen de voorbereidingen en regelingen te dekken die al namens u zouden zijn gemaakt.

No-shows:

In het geval van een no-show, waarbij u niet annuleert en de ervaring niet bijwoont, kan het volledige boekingsbedrag in rekening worden gebracht om de kosten te dekken die aan onze kant zijn gemaakt.

Terugbetalingen:

Als u in aanmerking komt voor een terugbetaling vanwege een annulering binnen het toegestane venster, zullen we de terugbetaling verwerken naar uw oorspronkelijke betaalmethode. De verwerkingstijden voor terugbetalingen kunnen variëren op basis van uw financiële instelling.

We moedigen u aan om contact op te nemen met ons vriendelijke klantenserviceteam als u vragen heeft of verdere verduidelijking nodig heeft over onze boekingskosten en annuleringsbeleid. We willen ervoor zorgen dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt bij uw boekingsbeslissingen en we zijn hier om u bij elke stap te helpen.

Bedankt dat u ons overweegt voor uw visreizen en vakanties. We kijken ernaar uit om u aan boord te verwelkomen en u een onvergetelijke ervaring te bieden die u jarenlang zult koesteren.

Strakke lijnen en warme groeten,
Fishing Charter Sweden

 • De normale annuleringskosten bedragen 10% van het totale bedrag, in gevallen waarbij hoge bedrijfskosten zijn betrokken, zoals het boeken van accommodaties en/of bootvervoer, kan een extra vergoeding van toepassing zijn om de kosten te dekken. 
Salmon @ Lake Vättern
A nice Catch, Gullspång Lax, Vättern
Baltic sea fishing
108 cm Pike, lake Bolmen, Fishingtrip